sale.customer.help@hotmail.com, 08-661 64 73

RETUR POLICY

The Vintage Boutique erbjuder retur, med början den dagen paketet levereras till dig. För att initiera returprocessen, vänligen kontakta oss inom 24 timmar efter mottagandet av dina varor. Kontakta oss genom att maila till oss angående din retur, och av vilken anledning önskar du att lämna varan i retur. Vi kommer att förse dig med vår returadress. Och detaljer hur varan ska returneras och till vilken adress.

För att göra en retur; alla taggar och plomberingar MÅSTE fortfarande vara kvar på köpta objekt som lämnas i retur. Är taggar och plomberingar skadade eller borttagna gäller inte retur policy. Kostnader återbetalas inte och kunden kommer att stå för alla relaterade fraktkostnader. Det tar sju 7 arbetsdagar för återbetalning efter godkänd retur från oss. Vi skickar mail med alla detaljer. Alla tillhörande fraktkostnader eller avgifter återbetalas. Retur måste skickas från dig inom 3 dagar från att du tar emot varan. Varan skall levereras till oss senast tre dagar efter att du har mailat till oss och erhållit svar. Skickade tillbaka objekt kommer att jämföras med original bilder tagna av objektet innan första leverans till dig.

RETUR om något är fel

I den händelse att du misstänker att objektet har skadats under transporten, av misstag har skickat fel vara eller om du tycker att objektet är grovt felaktigt - vänligen kontakta oss . Maila omedelbart. Om något av ovanstående är berättigad, kommer vi att svara genom att guida dig genom processen och, av något av de skäl som anges ovan, utfärda en full återbetalning inklusive dina närstående fraktkostnader. När du kontaktar oss; ange så många detaljer som möjligt (bilder kan begäras) för att säkerställa en snabb lösning.

UTBYTE

Produkter kan inte bytas mot andra, i stället måste du returnera din beställning och placera en ny. Köpare är helt och ensamt ansvarig för alla / alla försändelser från att ta emot. Om en återbetalning har godkänts, kommer köparen få hela ansvaret för att returnera varan i god tid. 3 dagar från mottagande. Vi rekommenderar att du alltid försäkrar alla dina paket, eftersom The Vintage Boutique inte tar något ansvar för paket som förlorats eller skadats. Paket som inte hämtas Om paketet inte har plockats från det lokala postkontoret i tid (enligt gällande bestämmelser) och paketet kom tillbaka till oss, kommer köparen att hållas ansvariga för alla relaterade avgifter. Varje förpackning som har inte plockat upp från posten kommer inte att betraktas som åter post.